Wij(s)Reizen.nl is live!

By February 3, 2015 Algemeen No Comments

Eindelijk is het zo ver, de stap is gezet. Wij(s)Reizen.nl is een feit! Op dit reisblog zullen we proberen de leukste reis wijsheden en de leukste vakantie bestemmingen te plaatsen. Deze zullen voortkomen uit onze eigen ervaringen, we hopen nog een aantal leuke reizen te mogen maken ;), maar ook ons voorbereidend werk zul je hier terug gaan vinden. Bestemmingen waar wij graag naar toe willen en waarvoor we alvast het een en ander hebben uitgezocht.

Maar ook jullie ervaringen delen we graag

Samen weten we meer dan alleen, samen zijn we dan ook een stuk wijzer! Daarom stellen we dit reisblog ook graag open voor andere. Dus heb je een leuke ervaring, wijsheid, tip of bezienswaardigheid die niet mag ontbreken op Wij(s)Reizen.nl? Laat het ons dan weten! Dit kan door het contactformulier in te vullen op de contactpagina.

Heb je iets mee gemaakt maar zelf niet zo een schrijver? Tip ons dan en dan zoeken wij het tot de bodem uit en schrijven we er zelf over. Handig voor jou, en zeker zo handig voor ons! Voor nu wensen we je veel lees plezier maar vooral veel reisplezier!